sugar_free-cover povratak na popis
sugar_free-proizvod
Low calories energy boost
Refreshing rich taste
Lift your focus

Sugar Free

Energy drink

Pozdrav svima što s glazbom živite, trendove stvarate, party -je volite, do kasno radite, rano se budite, puno vozite, naporno učite. MTV UP! Energy Drink jedinstven je kao i vi i daje vam energiju da budete ono što želite biti. Gutljaj fantastičnog okusa iz ohlađene limenke pokreće valove svježine koja se širi vašim tijelom i puni ga čistom energijom. Ne gubite ni jedan jedini dan, pokrenite se uz MTV UP! i živite punim životom!

Osvježavajući energetski napitak bogatog originalnog okusa, bez šećera. Popij ga i uzmi maksimalnu dozu energije uz minimalno kalorija.

ENERGETSKA PIĆA su osvježavajući, bezalkoholni napitci koji sadrže funkcionalne sastojke koji imaju koristan učinak na ljudski organizam i najčešće se konzumiraju u svrhu osvježenja, prevladavanja umora i podizanja energije.

SASTAV MTV UP! –a

Jedan od glavnih učinaka kofeina u ljudskom tijelu je da djeluje stimulirajuće na kognitivne funkcije. Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost.

Kofein je poznat po svojem stimulirajućem djelovanju na ljudsko tijelo još od ranih civilizacija koje su ga konzumirale iz prirodnih izvora kao što su čaj, kava, kakao i kola orasi. Sve do danas kofein je prirodno prisutan u više od 60 biljaka, i nalazimo ga u mnogim namirnicama kao što su kava, čaj i čokolada. MTV UP! Energy Drink sadrži 32mg kofeina na 100ml.

Taurin podupire neurološki razvoj te pomaže u regulaciji razine vode i minerala u krvi. Taurin ima antioksidativna svojstva i čini se da ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari.

Taurin je aminokiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu, a prisutna je i u svakodnevnim namirnicama kao što su perad, riba, školjke itd. Taurin se u visokoj koncentraciji nalazi u mišićima, mozgu, srcu i krvi. Svaka osoba ima oko 1g taurina po kilogramu tjelesne mase raspoređenog po cijelom tijelu. Drugim riječima, osoba od 70kg prirodno u tijelu ima 70 puta veću količinu taurina od one koju sadrži jedna limenka MTV UP! Energy Drinka.

B vitamini igraju ključnu ulogu u mozgu i doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava; trebamo ih pri povećanom fizičkom i mentalnom naporu, za kožu, kosu i nokte, dobro pamćenje, pravilan rad probavnog sustava, kao i za zaštitu srca i krvnih žila.

B vitamini doprinose normalnom metabolizmu koji pruža energiju, kao što je razgradnja ugljikohidrata i bjelančevina, a također i održanju normalnih mentalnih sposobnosti te smanjenju umora i iscrpljenosti. B vitamini su osnovne hranjive tvari koje tijelo ne može sintetizirati, te ih je nužno osigurati iz prehrane da bi se održale normalne tjelesne funkcije.

DOSTUPNOST /CLASSIC ENERGY DRINK

uk United Kingdom

it Italy

hrv Hrvatska (dostupno od ožujka 2017.)

VELPRO-CENTAR d.o.o.

generalni zastupnik za Hrvatsku

UP Energy Beverages d.o.o.

vlasnik MTVUP! pića