classic-cover povratak na popis
classic-proizvod
Energy to raise you up!
Refreshing rich taste
Lift your focus

Classic

Energy drink

Pozdrav svima što s glazbom živite, trendove stvarate, party -je volite, do kasno radite, rano se budite, puno vozite, naporno učite. MTV UP! Energy Drink jedinstven je kao i vi i daje vam energiju da budete ono što želite biti. Gutljaj fantastičnog okusa iz ohlađene limenke pokreće valove svježine koja se širi vašim tijelom i puni ga čistom energijom. Ne gubite ni jedan jedini dan, pokrenite se uz MTV UP! i živite punim životom!

CLASSIC je izvor instant energije koji te podiže već prvim gutljajem! Otvori limenku i uživaj u bogatom okusu dok tvojim tijelom kreće snažan val čiste energije.

ENERGETSKA PIĆA su osvježavajući, bezalkoholni napitci koji sadrže funkcionalne sastojke koji imaju koristan učinak na ljudski organizam i najčešće se konzumiraju u svrhu osvježenja, prevladavanja umora i podizanja energije.

SASTAV MTV UP! –a

Jedan od glavnih učinaka kofeina u ljudskom tijelu je da djeluje stimulirajuće na kognitivne funkcije. Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost.

Kofein je poznat po svojem stimulirajućem djelovanju na ljudsko tijelo još od ranih civilizacija koje su ga konzumirale iz prirodnih izvora kao što su čaj, kava, kakao i kola orasi. Sve do danas kofein je prirodno prisutan u više od 60 biljaka, i nalazimo ga u mnogim namirnicama kao što su kava, čaj i čokolada. MTV UP! Energy Drink sadrži 32mg kofeina na 100ml.

Taurin podupire neurološki razvoj te pomaže u regulaciji razine vode i minerala u krvi. Taurin ima antioksidativna svojstva i čini se da ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari.

Taurin je aminokiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu, a prisutna je i u svakodnevnim namirnicama kao što su perad, riba, školjke itd. Taurin se u visokoj koncentraciji nalazi u mišićima, mozgu, srcu i krvi. Svaka osoba ima oko 1g taurina po kilogramu tjelesne mase raspoređenog po cijelom tijelu. Drugim riječima, osoba od 70kg prirodno u tijelu ima 70 puta veću količinu taurina od one koju sadrži jedna limenka MTV UP! Energy Drinka.

B vitamini igraju ključnu ulogu u mozgu i doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava; trebamo ih pri povećanom fizičkom i mentalnom naporu, za kožu, kosu i nokte, dobro pamćenje, pravilan rad probavnog sustava, kao i za zaštitu srca i krvnih žila.

B vitamini doprinose normalnom metabolizmu koji pruža energiju, kao što je razgradnja ugljikohidrata i bjelančevina, a također i održanju normalnih mentalnih sposobnosti te smanjenju umora i iscrpljenosti. B vitamini su osnovne hranjive tvari koje tijelo ne može sintetizirati, te ih je nužno osigurati iz prehrane da bi se održale normalne tjelesne funkcije.

Vaše tijelo treba šećer za snagu i energiju. Šećeri su jednostavni ugljikohidrati koji se nalaze u mnogim namirnicama, od voća i voćnih sokova do drugih napitaka, uključujući i energetske.

Ugljikohidrati su osnovne hranjive tvari koje se konzumiraju kroz svakodnevnu prehranu, i bez obzira dolaze li iz voća ili MTV UP! Energy Drinka, vaše tijelo te šećere prerađuje na isti način. MTV UP! Energy Drink sadrži 10g šećera na 100ml, što je iznos usporediv s razinom šećera u jednakoj količini soka od jabuke ili naranče. Za one koji žele imati iste pogodnosti ali bez šećera, tu je sugarfree MTV UP! Energy Drink.

DOSTUPNOST /CLASSIC ENERGY DRINK

uk United Kingdom

it Italy

hrv Hrvatska (dostupno od ožujka 2017.)

VELPRO-CENTAR d.o.o.

generalni zastupnik za Hrvatsku

UP Energy Beverages d.o.o.

vlasnik MTVUP! pića